muistutus.net - unohda muistaminen - muistamisapua unohtavaisille

muistutus.net

Muista - muista - muista -
eikö joku muu voisi muistaa
että itse voisi sluibata...
ja UNOHTAA MUISTAMISEN?


Valmiita kalenterintäytteitä | Luo uusi kalenterimerkintä | Mikä on vCal? | Ohjeita | Vastuuttomuus ja takuun puute


Ohjeita

Eikö toimi? Täältä apua miten tulee toimia jotta saisi kalenterimerkinnät ladattua itselle, joko puhelimen kalenteriin tai tietokoneen sähköiseen kalenteriin (tällä ohje vain MS Outlook - kalenteriin, muiden kohdalla tulee toimia kuten ohjelmiston toimittaja on erikseen ohjeistanut toiminnaksi kun halutaan tuoda kyseiseen kalenteriin vCalendar - merkintöjä joiden tiedostomuodon tarkennin on ".vcs".)

Ohjeet eivät ole joka tapauksessa täydellisiä, ja muutenkin pitää muistaa että kaikki mitä teet tapahtuu omalla vastuulla. Kun lataat jotain jostakin ulkomaailmasta kannattaa "aina" tarkistaa ladattu tiedosto virusten tms varalta. Tässä käytetyt vCal - tiedostot, tarkentimenaan ".vcs" ovat tekstitiedostoja, eivät suoritettavia ohjelmia.

Valitse luettava ohje


Lataus tietokoneelle
Kun lataat tiedoston suoraan tietokoneelle - latausohje sekä myös ladatun tiedoston tuominen Microsoft Outlook - kalenteriin: siirry ohjeeseen »

Lataus "älypuhelimen" kalenteriin
Kun lataat tiedoston suoraan "älypuhelimen" kalenteriin ilman välilatausta tietokoneelle - latausohje ja kalenteriin tuomisen ohje Suomea, Ruotsia ja Englantia puhuville puhelimille (tässä esimerkissä Nokia 9300i, mutta toimintamalli on suurin piirtein sama esimerkiksi Nokia E70 mallissa): siirry ohjeeseen »


© muistutus.net - 2007-2019